duminică, 25 martie 2012

Ziua Poliţiei Române. Oamenii legii au marcat momentul în Parcul Herăstrău


Ziua Poliţiei Române. Oamenii legii au marcat momentul în Parcul Herăstrău

Operaţiune de amploare a Poliţiei Române, după 190 de ani de activitate. Oamenii legii au "sechestrat" sute de curioşi astăzi în Parcul Herăstrău din Capitală. Asta pentru că la expoziţia organizată de ''ziua legii'' au arătat tot ce au avut mai bun.

Cai putere, tehnică, dar şi proceduri care mai de care mai inventive. Am avut onoarea să-l cunoaştem şi pe cel mai tânăr Chestor de Poliţie. Are doar un an şi trei luni.

El este chestor pricipal de poliţie Teodor Matei. Are un an şi trei luni. Ca orice poliţist de frunte, nu a făcut prea multe declaraţii. Apoi am şi înţeles de ce.

La datorie s-au aflat toate structurile Poliţiei Române. Caii putere au atras, ca de fiecare dată, cele mai multe priviri.

Poliţia canină a fost şi ea la înălţime. Mai exact, câinii bine antrenaţi au ţinut cu sufletul la gură sute de curioşi.

Specialiştii de la Serviciul pentru Intervenţii şi Actiuni Speciale au explicat pas cu pas ce face ajutorul lor numărul unu.

Se pare că au fost foarte expliciţi. Nici criminaliştii nu au fost mai prejos. Au construit o bază de date foarte utilă pentru viitorii infractori. Asta pentru că au amprentat pe toată lumea.

La expoţiţie a fost prezent şi inspectorul General, Liviu Popa. Care ne-a mărturisit ce-şi propune Poliţia Română.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu