vineri, 30 martie 2012

60 de romani au pasaport cu 3 de DA spre semifinalele de la "Romanii au talent". VIDEO


Romanii au talent


Andra, Mihai si Andi i-au ales pe cei 60 de semifinalisti care se vor lupta pe parcursul a 5 show-uri live pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Ultima editie a preselectiilor a fost si ea plina de surprize si momente care mai de care mai spectaculoase si emotionante.
Masa juriului a fost umpluta de tot felul de placinte si alte bunatati aduse de un ansamblu din Bistrita-Nasaud. Acestia au venit sa prezinte obiceiuri de nunta din zona lor si nu au omis niciun detaliu: palinca, bucate alese si cate un mic cadou traditional pentru juriu si prezentatori.
Una dintre memebrele ansamblului si-a aniversat majoratul pe scena de la “Romanii au talent” unde juriul, prezentatorii si intreaga sala i-au cantat “La Multi Ani!”.
Smiley si Pavel si-au demonstrat talentul de dansatori cand au fost luati la joc de doamnele din Dumitra, o comuna din Bistrita-Nasaud, care le-au aratat celor doi ce inseamna folclorul.
Mihai Teaca, un elev de scoala generala, a cantat "O sole mio!" si a ridicat sala in picioare. "Din tot sufletul DA," i-au spus juratii, care l-au felicitat si pe tatal lui, pentru ce l-a invatat sa faca.
Un alt tanar care a cucerit sala imediat cum a urcat pe scena este Alexandru Munteanu. Chitara sa a innebunit toate fetele din sala.
Iulia Lazar a venit la Romanii au talent cu Bailey, catelusa sa. "A fost un moment fantastic", i-au spus Mihai si Andi.
"Eu lucrez mai sus, aici atat s-a putut", s-a scuzat Tiberiu Antal, barbatul care l-a uimit pe Mihai Petre cu forma sa fizica impresionanta.
Cosmin Mihalache este compozitor la doar 18 ani. Cu pianul sau, cumparat de bunica cu o saptamana inainte de concurs, a smuls lacrimi si aplauze in toata Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu